Verbouwen woonhuis Zevenhuizen

Het betreft hier een leuk centraal gelegen woonhuis, wat achterstallig onderhoud had en erg gedateerd was. De stahoogte op de verdieping is er eigenlijk niet, zodat de bovenverdieping eigenlijk niet normaal bruikbaar is voor slaapkamers. Ook de keuken en badkamer waren erg oud en hoognodig toe aan vervanging. Het is gekocht door een jong stel en wij mogen deze woning weer helemaal "up-to-date" maken! Wij hebben de woning aan de achterzijde voorzien van een uitbouw over de volledige breedte, de indeling is geheel aangepast en de houten vloeren zijn vervangen door een geïsoleerde betonvloer. Door de uitbouw aan de achterzijde is het mogelijk om de verdieping aanzienlijk te vergroten. Wij hebben ervoor gekozen om het bestaande dak geheel te slopen inclusief spanten, en er een volledig nieuw, geïsoleerd dak voor terug te plaatsen, met een dakkapel aan de achterzijde over 80% van de breedte. Zo ontstaat er eigenlijk een geheel nieuw geïsoleerd huis, met een moderne indeling, grote kamers op de verdieping, nieuwe keuken en badkamer. Zodat de nieuwe bewoners er nog vele jaren mee vooruit kunnen! Op de foto's hieronder kunt u de verbouwing volgen:

De certificeringen van Coen Schiereck

Social Media