Bouwadvies

Bouwadvies

Ook het laatste deel van: “Bouwkundige werkzaamheden en adviezen” nemen wij als aannemer serieus.

Stel; u gaat een ander huis kopen, de locatie is leuk, het is een mooi huis. Maar hoe degelijk zit het in elkaar?, wat kunt u verwachten aan groot onderhoud in de komende jaren, wat is er mogelijk aan te verbouwen? Ook voor dit soort bouwzaken, als een aankoopadvies kunt u bij ons terecht. Wij maken een rapport van het te kopen huis, waarin alle bouwkundige zaken worden belicht. Met een dergelijk rapport staat u een stuk steviger in uw schoenen bij de makelaar. En weet u precies waar u aan toe bent.

Andersom staat u als verkopende partij ook sterk, als u een rapport heeft waarin beschreven staat in welke staat uw huis verkeerd. Zodat daar geen onduidelijkheid over bestaat, en daar niet op kan worden afgedongen.

Maar ook advies of bouwbegeleiding bij het bouwen van een huis of utiliteitsgebouw, dat door een andere aannemer wordt uitgevoerd is mogelijk.

Stel; u laat een nieuw bedrijfpand bouwen omdat uw bedrijf “uit zijn jasje” gegroeid is, maar tijdens de beginfase van de bouw komt u er al achter dat er veel te veel van uw tijd in nieuwbouw gaat zitten, zodat u niet meer aan uw eigen werk toekomt. Of dat uw vragen krijgt over de uitvoering waar u geen zicht op, of verstand van, heeft. Laat ons de bouwbegeleiding voor u regelen, zodat u geen gezeur heeft en normaal uw werk kunt blijven doen.

Ook als u een scheur in uw gevel heeft, die steeds groter wordt; een rare vochtige plek in uw plafond; of u wilt gewoon weten wat er nog voor mogelijkheden zijn om uw gebouw naar uw wensen te verbeteren,

Bel of kom langs voor een deskundig advies!

Coen Schiereck logo
Coen Schiereck
Certificering tekst

De certificeringen van Coen Schiereck

    

Coen Schiereck logo
Coen Schiereck

Social Media