Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Al met al zijn wij klaar voor nog eens 40 jaar!

Coen Schiereck bouwkundige werkzaamheden en adviezen is een regionaal werkend bouwbedrijf voor bouwkundige- werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden aan onroerend goed en aanverwante artikelen.

Coen Schiereck bouwkundige werkzaamheden en adviezen is opgericht, op 1 augustus 1975, door de in de naam van het bedrijf vernoemde persoon welke ook nog steeds eigenaar is.

Het bedrijf is begonnen, als timmerbedrijf, in een gehuurde loods aan de Bredeweg 94 te Zevenhuizen en is aan het eind van 1983 in een eigen pand aan de dorpsstraat 12 te Zevenhuizen getrokken, waar het nu nog gevestigd is.

De oprichter had aanvankelijk het idee het bedrijfje alleen te blijven runnen, dus zonder medewerkers, dat heeft hij zeven jaar kunnen volhouden. Daarna is het in een zelfde periode naar zijn huidige omvang, van ca. 9 medewerkers uitgegroeid.

Inmiddels bestaan wij al 44 jaar en is de 2e generatie in het bedrijf betrokken. Jeroen Schiereck, zoon van Coen is sinds 2007 mede eigenaar geworden hiervoor is de rechtsvorm van het bedrijf veranderd naar een BV.

Al met al zijn wij klaar voor nog eens 40 jaar! 

De certificeringen van Coen Schiereck

    

Social Media