Nieuwbouw woonhuis Benthuizen

Het betreft hier een door ons ontworpen woning, waar wij met onze klanten gave details in hebben getekend.
Een hele glazen achtergevel, hele lange betonstenen die de gevel een heel aparte uitstraling geven, een luifel/carpoort aan de voorzijde in helder wit. Ook aan het milieu is gedacht; door toepassing van een aardwarmtepomp en zonnepanelen is de woning bijna energieneutraal.

Op de foto's hieronder kunt u de bouw volgen.

De woning is opgeleverd, de bewoners kunnen zoals afgesproken Kerst vieren in hun nieuwe huis!

Wij wensen ze heel veel geluk toe in hun nieuwe woning, en hopen dat zij er nog heel lang van mogen genieten!

De tuin wordt in januari aangelegd, waarna we snel een keer terug komen om foto's te maken.

De certificeringen van Coen Schiereck

    

Social Media