Aannemer

Aannemer Coen Schiereck voor al uw bouwkundige werkzaamheden

Op zoek naar een allround aannemer? Van verbouw, aanbouw tot advies? Zoek niet verder wij voeren alle bouwkundige werkzaamheden van A tot Z uit. Wij zijn een regionale aannemer uit Zevenhuizen werkzaam in en rond Zevenhuizen, Waddinxveen, Moerkapelle of Zuidplas.

Nieuwbouw
U kiest aannemer Coen Schiereck voor betaalbare nieuwbouw gebouwd met hoogwaardige materialen. Wij hebben een team van proffesionals klaar staan die elke hun eigen vakterrein hebben. Hierdoor bent u verzekerd dat elke onderdeel van het nieuwbouw project tot in perfectie wordt uitgevoerd. Aannemer Coen Schiereck bouwt woningen, bedrijfspanden maar ook agrarische objecten zoals aardappelbewaarplaatsen

Onderhoud woning of bedrijfspand
Voor vakkundig onderhoud van uw bedrijfspand of woning kunt u aannemer Coen Schiereck ook inschakelen. Voor onderhoud materialen en diverse (half)fabrikaten hebben wij als aannemer  een eigen timmerfabriek. Hier fabriceren wij zelf onze kozijnen, ramen, deuren en trappen maar ook dakkapellen en houtskeletbouw wanden. U kunt bij aannemer Coen Schiereck kiezen uit verschillende soorten materialen en kleuren. Ook het maken of repareren van klassieke overstekken, boeidelen en luiken behoort tot de mogelijkheden van aannemer Coen Schiereck.

Aankoop nieuw huis?
Wanneer u een nieuw huis wilt kopen komen er allerlei dingen bij kijken. Zit het degelijk in elkaar? Wat kunt u verwachten aan groot onderhoud in de komende jaren, wat is er mogelijk aan te verbouwen? Voor dit soort bouwzaken kunt u bij aannemer Coen Schiereck terecht. Wij maken een speciaal rapport van het te kopen huis, waarin alle bouwkundige zaken worden belicht. Door dit rapport weet u precies waar u aan toe bent met het kopen van een nieuw huis. Kies voor zekerheid en laat u adviseren door aannemer Coen Schiereck.

Aannemer Coen Schiereck voor betaalbaar bouwen en verbouwen

Neem contact op

Coen Schiereck logo
Coen Schiereck

Stel uw vraag

Aannemer

Certificering tekst

De certificeringen van Coen Schiereck

    

Coen Schiereck logo
Coen Schiereck

Social Media