Aardappelbewaarplaats

Aardappelbewaarplaats laten bouwen?

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een aardappelbewaarplaats voor u kunt maken in Nederland? Zoek niet verder, wij bouwen al jaren aardappelbewaarplaatsen. Wij ontwerpen, bouwen en begeleiden de bouw van aardappelbewaarplaatsen. 

Aardappelbewaarplaats van 500 tot 6000 ton
Coen Schiereck is een lokale aannemer die zich in een omgeving bevind die groot is geworden door de boerenbedrijven die voornamelijk in de akkerbouw werkzaam zijn. Door deze omgeving kom je al gauw in aanraking met de bedrijfsgebouwen die nodig zijn om agrarische producten en machines in op te slaan zoals een aardappelbewaarplaats. Coen Schiereck is met de boerenbedrijven meegegroeid en heeft zo veel kennis opgedaan met de bouw van een aardappelbewaarplaats. Door de jaren heen hebben we al vele aardappelbewaarplaatsen ontworpen, begeleid en gebouwd, met een opslagcapaciteit van 500 tot 6000 ton.

Ook voor onderhoud aan een aardappelbewaarplaats kan je ons inschakelen. Coen Schiereck denkt graag met u mee. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de bouw van een aardappelbewaarplaats? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Coen Schiereck logo
Coen Schiereck

Stel uw vraag

Aardappelbewaarplaats

Certificering tekst

De certificeringen van Coen Schiereck

    

Coen Schiereck logo
Coen Schiereck

Social Media